Megyei projektek

Projektek:


Kapcsolódó hírek:

1 / 11  > >>
2020.10.12

A capCROSSplan pályázat keretében online formában tartottak projekttalálkozót a partnerek, hogy egyeztessék az aktuális feladatokat és beszámoljanak az elvégzett szakmai tevékenységekről.

bővebben...
2020.06.30

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében.

bővebben...
2020.06.15

A Zala Megyei Önkormányzat az Interreg Central Europe program keretében megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségben”, rövid nevén RURES CE933 számú projekt keretén belül megtartotta ONLINE LSG (Local Stakeholder Group) csoporttalálkozóját.

bővebben...
2020.06.04

A Zala Megyei Önkormányzat az Interreg Central Europe program keretében megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségben”, rövid nevén RURES CE933 számú projekt keretén belül megtartotta ONLINE tréningjét a projekt keretében elkészült értékkalkulátorral kapcsolatban.

bővebben...
2020.06.02

A Zala megyei érdekelti csoport kulcsszereplői első alkalommal találkoztak Zalaegerszegen, ahol a stratégiai elemzéshez szükséges adatokról tárgyaltak, továbbá érintették a következő, 2021-2027 pénzügyi időszak programozási tartalmait is.

bővebben...


1 / 11  > >>