Turizmus

Admiral Panzió

A felújított, igényesen berendezett hotel 400 m-re található a Balatontól. A 3 épületből álló családias szálloda szép, virágos kerttel egész évben várja kedves vendégeit.

Betli Panzió

Főbb tulajdonságok: TV, Parabola, Nincs Pótágy, Légkondi, Hűtő, Közös konyha, Fürdőszoba szobánként, Grill, Bogrács, Kert, Kerti Bútor, Erkély, Reggeli, Üdülési csekket elfogadunk, Nyugodt környezet

Gosztola Gyöngye Panzió

Kedves leendő Vendégünk! …,ha elege van a városi nyüzsgésbol …,ha jól esne egy kis kényeztetés …,ha a csodálatos, zalai erdőkre, friss levegőre, csendre és nyugalomra vágyik, akkor várjuk Gosztolában!

Janika Panzió

Vonyarcvashegy egyik legszebb fekvésű helyén épült két házból álló panziónk korszerű komforttal és csak egy magánházra jellemző személyes atmoszférával medencével, szaunával várja Önt, Önöket.

Kertészház Panzió

Zalaegerszegtől 5 km re található,a 76-os főút mellett. Éttermünk befogadóképessége 70 fő. Kettő különálló terasz van,ahol még további 70 főt tudunk elhelyezni. Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Kiskakas Panzió

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket családias hangulatú, házias jellegű Kiskakas Vendéglőnkbe Zalaegerszegen!

Lavia Panzió

Gyenesdiás, a kedvelt üdülőhely 2 km távolságra fekszik Keszthelytől, a Balaton fővárosától és 7 km-re a világhírű termálfürdőtől, Hévíztől.

Vízimalom Panzió

A malom a 60-as évekig a zalalövői termelőszövetkezet tulajdonában volt. Addig magtárként használták, ezután az épület üresen állt. A mostani tulajdonos a 80-as évek közepén vásárolta meg és újítatta fel. Az épület régi külsejét szem előtt tartva.

Zöld Elefánt Panzió

A Zöld Elefánt Étterem és panzió 1988 óta üzemel. Ez a családi vállalkozás 1998-ban tovább bővült és megnyitotta kapuit az új Zöld Elefánt, mely tágasabb, kényelmesebb és színvonalasabb, mint elődje.