Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Turizmus

Hévíz

A legenda szerint a környék földjeit egykor maga az ördög szántotta, s ekéjének nyomában meleg víz tört elő hatalmas sugárban.

Kehida Termál Gyógy és Élményfürdő

Kehidakustány egy idilli kis falucska a Zala völgyében Hévíztől 12 km-re. 49oC-os gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi bántalmak, reuma kezelésére, valamint egyes bőrgyógyászati, nőgyógyászati panaszok enyhítésére.

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark

Lenti az osztrák, szlovén és horvát határ közelében a 86-os főút és a 75-ös út találkozásánál fekszik. A Lenti termálfürdő 5 szabadtéri, 3 fedett ( gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel), egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével...

Zalaegerszegi Termálfürdő

Az AquaCity szomszédságában a Fedett Termálfürdő hang- és fényterápiás medencékkel várja a fiatalabbakat és az idősebbeket egyaránt.

Zalakaros

Magyarország egyik legkisebb városa az elmúlt évtizedek során európai színvonalú gyógycentrummá fejlődött és élményfürdővel is gazdagodott.

Zalaszentgrót

A Szent Gróth Termálfürdő a Zala folyó partján lévő árnyas ligeterdőben 4 szabadtéri és 4 fedett medencével, egy csúszdás élménymedencével, valamint változatos szolgáltatásokkal várja a vendégeket.