Turizmus

Kedves Vendégünk!

Szeretettel üdvözöljük Zalában, a dombok és termálfürdők hazájában! Látogasson el hozzánk, pihenjen és gyógyuljon fürdőinkben, nyaraljon a Balaton partján, barangolja be erdeinket, kóstolja meg borainkat és ételeinket! Ne feledje, Zalában mindig szívesen látjuk!

A jobb oldali lista segítségével szűkítheti a találatokat.


A színészet és gasztronómia mestere

Balogh Tamás 1987 óta a Hevesi Sándor Színház művésze. A színész élete egyik legcsodálatosabb korszakának tekinti a Zalaegerszegen eltöltött elmúlt 22 évét.

Admiral Hotel*** Panzió

A felújított, igényesen berendezett hotel 400 m-re található a Balatontól. A 3 épületből álló családias szálloda szép, virágos kerttel egész évben várja kedves vendégeit.

Admiral Panzió

A felújított, igényesen berendezett hotel 400 m-re található a Balatontól. A 3 épületből álló családias szálloda szép, virágos kerttel egész évben várja kedves vendégeit.

AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark

A zalaegerszegi AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark impozáns méreteivel, különleges attrakcióival várja az önfeledt szórakozást kedvelőket.

Arany Bárány Szálloda

Az egész évben nyitva tartó 3 csillagos szálloda felújított fürdõszobás szobáiban színes televízió, minibár és telefon található. Lakosztályaiban légkondicionálás és internet-csatlakozás szolgálja a vendégek kényelmét.

Azáleás-völgy, Zalaegerszeg

A megyszékhelyi Alsóerdő területén az Azáleás-völgy kínál tavasszal csodálatos látnivalót a kirándulók számára. A hatvanas-hetvenes években egzóta növényeket telepítettek be kísérleti jelleggel a sajátos mikroklímájú völgybe.

A’la Nature Étterem és Bolt

Önkiszolgáló rendszerben naponta 8 féle meleg éltellel, 6 féle friss salátával, helyben készült tönköly péksüteményekkel várjuk azon vendégeinket, akiknek fontos az egészségük és kellemes hangulatban gyors kiszolgálással szeretnék elfogyasztani ebédjüket.

Babos káposzta

A babot előző este beáztatjuk, a savanyú káposztát jól kimossuk és füstölt hússal, vízzel feltesszük főzni. A babot később hozzáadjuk, és készre főzzük.

Baksa Tó – Zalabaksa

Halfajták: lapos keszeg, dévérkeszeg, ezüstkárász, aranykárász, amur, süllő, harcsa, ponty. Vízterület: 3,6 ha Átlagos vízmélység: 4 m

Balatoni Múzeum

A XIX. század utolsó évtizedében, a millennium előkészületeinek jegyében vetődött fel egy balatonvidéki múzeum létrehozásának gondolata.

Barlahida, a csend szigete

Látnivalók sorozatunkban ezúttal egy elrejtettségében gyönyörű kistelepülést mutatunk be, Barlahidát.

Batthyány Kastélyszálló Étterem

Batthyány Kastélyszálló***éttermében Vendégeink a zalai és göcseji különlegességek mellett belekóstolhatnak a magyar és külföldi ízekbe.