Megyei projektek

Projektek:


Kapcsolódó hírek:

1 / 9  > >>
2019.12.23

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben. A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében. Kísérleti beruházás: Energiahatékony irodaépület Csáktornyán (Horvátország)

bővebben...
2019.12.11

A megújuló energiaforrások fenntartható használatát és az energiahatékonyságot támogató RURES projekt szakértői és támogatói csoportjának tagjai kedden találkoztak Zalaegerszegen, ahol a geotermikus energia hasznosítási lehetőségeiről és a megújuló energia tárolásának nehézségeiről és megoldási módjairól tárgyaltak.

bővebben...
2019.11.21

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben. A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében. Kísérleti befektetés - Szolár „E-fa” Szlovéniában

bővebben...
2019.11.19

Horvátországban, Csáktornyán került megrendezésre az Interreg CENTRAL EUROPE program keretében, a Zala Megyei Önkormányzat részvételével megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben” című, RURES CE933 számú projekt 2019. november 11-12-én tartott ötödik transznacionális partnertalálkozója.

bővebben...
2019.10.16

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben. A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében.

bővebben...


1 / 9  > >>