Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vármegyei projektek

Projektek:


Kapcsolódó hírek:

1 / 16  > >>
2023.06.09

A Spaces4All projekt keretein belül 2023. június 2-án megrendezésre került egy képzés Muraszombatban, melyen a QGIS és QField térinformatikai programok használatát sajátítottuk el. E két programnak fontos szerepe lesz a projektvégrehajtás során, ugyanis ezek segítségével mérjük fel a szlovén-horvát-magyar pilot térségben a mobilitást korlátozó, akadályozó tényezőket, a városokban található akadályokat és az utazást gátló faktorokat.

bővebben...
2023.06.09

A Spaces4All projekt keretein belül 2023. június 1-jén megrendezésre került egy tanulmányút, melyen a szlovén turisztikai szolgáltatók akadálymentesítésre irányuló gyakorlatait, illetve szükségleteit térképeztük fel szlovén, valamint horvát partnereinkkel közösen.

bővebben...
2023.04.25

A Spaces4All projekt nyitórendezvényére 2022. április 13-14-én került sor a Vezető Partner (Geodetic Institute of Slovenia) szervezésében Ljubljanában. A kétnapos rendezvény első napja a Közös Titkárság tájékoztatójával kezdődött, melynek keretében Chiara Casarella ismertette az Interreg Central Europe Programmal kapcsolatos tudnivalókat, valamint felhívta a figyelmet az általuk elvártakra és az együttműködés fontosságára is.

bővebben...
2022.06.22

2022. június 20-án került megrendezésre az Interreg V–A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program forrásaiból támogatott „Fejlesztési szervezetek kapacitásainak erősítése a határon átnyúló regionális együttműködés terén” című projekt Zala megyei utolsó workshopja, amelyre a megye települési önkormányzatai és területfejlesztésben, különösen a szlovén határ menti térségben munkálkodó szereplők kaptak meghívást. A szakmai egyeztetésen Pácsonyi Imre, a megyei közgyűlés alelnöke mondott köszöntőt.

bővebben...
2022.06.17

A Zala Megyei Önkormányzat 2022. június 20-án workshopot tart a capCROSSplan projekt keretében.

bővebben...


1 / 16  > >>