Megyei projektek

Projektek:


Kapcsolódó hírek:

1 / 11  > >>
2020.06.30

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben A RURES célkitűzése, hogy kihasználja a megújuló energiaforrásokban rejlő potenciált és növelje az energiahatékonyságot a rurális területeken, mivel hatalmas lehetőség van e térségek energiafüggetlenedésében.

bővebben...
2020.06.15

A Zala Megyei Önkormányzat az Interreg Central Europe program keretében megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségben”, rövid nevén RURES CE933 számú projekt keretén belül megtartotta ONLINE LSG (Local Stakeholder Group) csoporttalálkozóját.

bővebben...
2020.06.04

A Zala Megyei Önkormányzat az Interreg Central Europe program keretében megvalósuló „A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségben”, rövid nevén RURES CE933 számú projekt keretén belül megtartotta ONLINE tréningjét a projekt keretében elkészült értékkalkulátorral kapcsolatban.

bővebben...
2020.06.02

1. hír

bővebben...
2020.05.22

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság fenntartható használatának támogatása a rurális térségekben. ÉRTÉKKALKULÁTOR - A pályázati felhívásban és a támogatásban részesített projektben foglaltaknak megfelelően egy online értékkalkulátor kifejlesztésére került sor, amely különböző megújuló energiaforrások használatával foglalkozik.

bővebben...


1 / 11  > >>