Hírek

1 / 65  > >>

2020.01.16

Erről is szót ejtettek a Zalakaros Önkormányzata, a helyi turisztikai egyesület és a fürdő által szervezett hagyományos újévi fogadáson, melyet a napokban tartottak a városban.

bővebben...
2020.01.15

Szombaton tartotta hagyományos újévi fogadását Zalaszentgrót Önkormányzata, amelyen Baracskai József polgármester köszöntőjét követően Ruzsics Ferenc, a megyei közgyűlés alelnöke szólt az egybegyűltekhez, hangsúlyozva az összefogás szükségességét pártállástól függetlenül.

bővebben...
2020.01.14

Pénteken este tartotta hagyományos újévi fogadását Zalaegerszeg Önkormányzata, amelyre a város és a megye prominensei, közéleti, politikai vezetők, cégek, intézmények, civil szervezetek vezetői kaptak meghívást.

bővebben...
2020.01.13

Sikeres évet zárt az önkormányzat, egyebek mellett tovább növekedett a település adóbevétele, erről is szólt csütörtökön este az új évet köszöntő fogadáson Kelemen Tamás polgármester.

bővebben...
2020.01.08

Ötéves hagyományt folytatva sajtóreggelire hívták a megye vezetői a média képviselőit, hogy értékeljék az elmúlt évi együttműködést és vázolják a 2020-as év zalai fejlesztési terveit. A megyeháza Deák-termében tartott eseményen dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, a Zala Megyei Kormányhivatal vezetője, Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere megköszönte a sajtó korrekt tájékoztató munkáját és áttekintette a saját munkaterületét érintő idei feladatokat.

bővebben...
2020.01.06

Szombaton került sor a hagyományos városnapi ünnepségre, melynek szónoka dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter úgy fogalmazott: Lenti büszke lehet nemcsak az elért eredményeire, hanem arra is, hogy itt a hazájuk, szülőföldjük, a városuk iránt elkötelezett emberek élnek.

bővebben...
2019.12.23

Régen várt beruházás valósult meg a piactér több mint 280 millió forintos felújításával. Pénteken adták át az autóbusz-állomás melletti létesítményt az árusoknak és a vásárlóknak. Az ünnepélyes avatáson részt vett Vigh László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Horváth László polgármester.

bővebben...
2019.12.20

Csütörtökön avatták fel ünnepélyesen a közel 450 millió forintból megépített új szaunavilágot a Zalakarosi Fürdőben, amely nagyban hozzájárul a fürdővendégek még színvonalasabb kiszolgálásához.

bővebben...
2019.12.13

A napirendi pontok tárgyalását megelőzően esküt tett a közgyűlés két nem képviselő bizottsági tagja, Martinecz Aranka és Keresztes János. Ezt követően a közgyűlés módosította a Zala Megyei Területfejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. alapító okiratát, tekintettel a társaság ügyvezetője, Felügyelő Bizottsága és könyvvizsgálója öt éves megbízatásának 2019. december 31-i lejártára. A testület döntött az eddigi ügyvezető, Bali József újbóli megbízásáról, valamint a Felügyelő Bizottság három tagjának – Marton Géza, Polai György és Szalóky Jenő –, illetve Szíjártóné Gorza Klára könyvvizsgálónak ismételt megválasztásáról öt éves időtartamra.

bővebben...
2019.12.09

December 6-án a Műpában rendezte meg idei Vállalkozók Napja rendezvényét a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), melynek keretében átadták az Év Vállakozója 2019 díjakat. Elismerésben részesült a Zala Megyei Önkormányzat által alapított Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány is, melynek képviseletében Pácsonyi Imre az alapítvány kuratóriumának elnöke, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke vette át a díjat.

bővebben...


1 / 65  > >>