Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Legfrissebb hírek


2024.03.04 - Immár negyedik alkalommal indult falu- és tanyagondnoki alapképzés Zala Vármegye Önkormányzata szervezésében. A Megyeházán zajló oktatásra idén 21 falu- és tanyagondnokot jelentett be munkáltatója. A résztvevőket Dr. Pál Attila, a Zala Vármegyei Közgyűlés elnöke köszöntötte, aki kihangsúlyozta, hogy az aprófalvas településszerkezettel rendelkező Zala vármegyében milyen nagy segítséget jelent a vidéki lakosok számára a szolgáltatás.

2024.02.28 - A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és Zala Megye Polgári Védelmi Szövetsége szervezésében szerdán ünnepséget tartottak a polgári védelem világnapja, valamint a vármegyei szövetség megalakulásának 20. évfordulója alkalmából Zalaegerszegen a Megyeháza Deák Ferenc termében. Az eseményen - amelynek fővédnöke Dr. Sifter Rózsa főispán volt - Pácsonyi Imre, a vármegyei közgyűlés alelnöke mondott pohárköszöntőt.

2024.02.27 - A Zala Vármegyei Diáksport Szövetség a 2022-2023. tanévi diákolimpia aktivitási díjátadó ünnepségét hétfőn tartották meg a zalaegerszegi Korona Szalonban. A díjakat Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, Pácsonyi Imre, a vármegyei közgyűlés alelnöke és Sárközi István, a Zala Vármegyei Diáksport Szövetség elnöke adta át.

2024.02.26 - Nagykanizsán vasárnap tartották a városi megemlékezést a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapján a Batthyány-Kisfaludy utcák kereszteződésénél lévő emlékműnél. Az eseményen Zala Vármegye Önkormányzat nevében Bene Csaba, a vármegyei közgyűlés alelnöke helyezett el koszorút.

2024.02.26 - Pénteken ünnepélyes keretek között avatták fel a Murakeresztúrt Őrtilossal, illetve a Murakeresztúrt Molnárival összekötő kerékpárutat. Az átadáson részt vett Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Bene Csaba, a Zala Vármegyei közgyűlés alelnöke is.

Zala a termálfürdők hazája